Soseaua Electronicii, nr. 48, Bucuresti

Blog

Blog Hey Moto scoala moto categoria A

Blog

Hey! Noi suntem echipa Hey Moto si avem multe sa va povestim despre motociclism, plimbari, echipamente, evenimente si viata de motociclist. Si cum motociclistilor in general le place sa stea la povesti noi ne-am gandit ca e mai util sa o facem in scris in acest BLOG.

Am adunat câteva idei din experiența noastra legat de cum poate un motociclist sa se dezvolte cat mai bine. Nu e un manual, ci mai degrabă un ghid. Acoperim aspecte de care noi ne-am izbit si pe care are acum stim ca puteam sa le fi gestionat mai bine.

Orice motociclist iti poate povesti despre primul lui costum moto… si cum a murit de cald in el in acea vara. Sau prima lui plimbare in afara orasului… si cum deodata parca nu avem suficiente benzinarii in Romania. Toti motociclistii au astfel de povesti. Dar vrem sa va povestim si despre lucrurile frumoase. O sa va spunem care sunt cele mai frumoase trasee pe pare le-am parcurs in tara. Despre echipamente pe care le-am indragit, motociclete pe care le-am iubit si evenimente pe care avem grija sa nu le ratam in fiecare an.

O sa gasiti arviha de poze de la fiecare plimbare Hey Moto la care veti participa. 

La sectiunea scoala a acestui blog veti gasi videouri (le puteti gasi ulterior direct pe canalul nostru de Youtube) explicative cu fiecare exercitiu. 

 

scoala moto blog

Comentarii (0):

  • No comments yet, but you can be the first

Adauga comentariu:

seventeen + nineteen =

Harta site @Copyright 2019 Hey Moto. Toate drepturile rezervate. Webdesign realizat de Agentia Plum Media.
Call Now Button