Aparent un nume nou in lumea scolilor de soferi, Hey Moto reuneste experienta de peste 10 ani a celor mai buni intructori din industria auto-moto. Uniti de profesionalism si pasiunea pentru motociclete, pasul catre o stransa prietenie a fost firesc si de aici a aparut dorinta de a pune bazele unei scoli auto-moto de elita.

Echipa actuala s-a format plecand de la ideea ca singurul lucru mai bun decat condusul unei motociclete sau al unui autoturism intr-o zi insorita este sa stii cum sa o faci in primul rand in siguranta.

Scopul nostru  este sa te ajutam sa-ti obtii permisul si mai mult decat atat sa te pregatim pentru provocarile reale pe care le vei intampina in traficul de zi cu zi. Astfel iti punem la dispozitie profesionalismul  si competenta instructorilor nostri  pentru a te bucura de toate momentele frumoase pe care experienta condusului ti le poate oferi.

Te asteptam sa faci  cunostinta cu intreaga echipa  si de aici mai ai doar cativa pasi pana vei conduce cu permisul in buzunar.

Fa cunostiinta cu echipa Hey Moto

Vrei sa afli mai multe despre noi?