Soseaua Electronicii, nr. 48, Bucuresti

Mos Craciun te vrea MOTOCICLIST

Termeni şi condiţii Campania „Moș Crăciun te vrea motociclist!”

Organizatorul promoţiei „Moș Crăciun te vrea motociclist” este: SC Energia Moto SRL. CUI 32935327, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/3258/2014, cu sediul în Bucureşti, Str. Barajul Uzului nr. 1.
Date de contact: 0724.264.264 şi/sau [email protected]

Premiu: Școlarizare Moto completă pentru categoria A1, A2 sau A

*(nu se includ analize medicale, taxă permis sau alte costuri aferente ce nu se achită la societatea noastră)

Campania promoţională se va desfăşura conform prevederilor prezentului Regulament, ce este obligatoriu pentru toţi participanţii.

Campania se va desfășura în perioada 14.12.2020 – 25.12.2020, doar în România, București.

La această campanie nu au permisiunea de a participa angajaţii societății SC Energia Moto SRL precum și rudele de până la gradul 2 ale acestora. De asemenea, persoanele ce nu au indeplinit vârsta necesară de înscriere pentru minim categoria A1, respectiv 15 ani și 9 luni, sunt excluse acestei campanii.

Pentru înscrierea în promoție, participantul trebuie să redacteze în secțiunea de comentarii a postării campaniei un text în care să includă motivul pentru care dorește să beneficieze de o școlarizare din partea noastră. Persoana care reușește să strângă cele mai multe like-uri la comentariul său în perioada de desfășurare a campaniei câștigă pe loc o școlarizare moto categoria A1, A2 sau A. (*în funcție de vârsta minimă obligatorie a fiecărei categorii, respectiv 15 ani și 9 luni, 18 ani și 9 luni sau 23 ani și 9 luni, în ordinea numerotării anterioare)
Se menționează faptul că în cazul în care participantul deține categoria A2 de 2 ani, la vârsta de minim 19 ani și 9 luni se poate înscrie pentru categoria A.
 

Organizatorul nu este răspunzător pentru eventualele probleme ale Câştigătorului cu premiul câștigat, acestea urmând să fie rezolvate de către Câstigator.

Pentru ca un câştigător să poată primi premiul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
  1. Să respecte în totalitate termenii și condițiile de participare stipulate în prezentul document.
  2. Să îndeplinească vârsta minimă de 15 ani și 9 luni.
  3. Să fie cetățean român sau al Uniunii Europene.
  4. Să fie domiciliat în București sau să își asigure facil transportul între localități.

Organizatorul va acorda Premiul persoanei câștigatoare în conformitate cu specificațiile acestui regulament.

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru:

  1. înscrierile efectuate prin alte mijloace decât cele dedicate campaniei;
  2. înscrierile efectuate greșit / incomplet;
  3. înscrierile efectuate în afara perioadei de desfășurare a campaniei.

Prin participarea la Concurs participanții își dau acordul cu privire la prelucrarea datelor lor cu caracter personal și cu privire la includerea acestor date în baza de date a Organizatorului pentru primirea de mesaje comerciale, atât din partea Organizatorului.

Orice persoană interesată poate contesta desemnarea câstigătorilor în termen de 3 zile la sediul Organizatorului ce se află pe Strada Litovoi Voievod nr. 59, București.
Organizatorul îsi rezervă dreptul de a pune capăt Campaniei anterior datei de 25.12.2020 din motive independente de voința și controlul Organizatorului. 

Într-o astfel de situatie, Organizatorul se obliga sa anunte public încetarea campaniei. Decizia Organizatorului în orice privință este finală și legală pentru toți participanții. Se pot solicita pe întreaga durată a campaniei informații referitoare la inscrierea unui participant la adresa [email protected]

Orice tentativă de fraudare se pedepsește cu eliminarea participantului din concurs, inclusiv a promoțiilor viitoare.

Succes tuturor!

Harta site @Copyright 2019 Hey Moto. Toate drepturile rezervate. Webdesign realizat de Agentia Plum Media.
Call Now Button