Soseaua Electronicii, nr. 48, Bucuresti

Informatii utile

Intrebari frecvente:

 • Cat dureaza scoala?
  Din punct de vedere legal trebuie sa dureze minim 4 saptamani si maxim 6 luni. Media cursantilor nostri a fost de cca 6 saptamani.
 • Cat costa cu totul?
  Taxa de scolarizare pentru pachetul moto standard este de 1700lei si pentru cel auto este 2000lei. Pentru celelalte pachete gasiti detaliile in pagina individuala a categoriei alese. Taxa de inchiriere a masinii/motocicletei in ziua examenului este de 200lei. Taxa de preschimbare permis este 68lei si se achita la DRPCIV in ziua sustinerii examenului teoretic. Taxa pentru certificatul medical si avizul psihologic este variabila in functie de clinica aleasa. La clinica Sunday Medical Center (str. Ritmului nr 35, etaj 1 luni-vineri 10-18 fara programare), pe care o recomandam, costa 150lei pt amandoua.
 • Pot plati si in rate?
  Taxa de scolarizare poate fi achitata integral la inscriere sau in 3 rate proportionale sedintelor facute.
 • Ce acte imi trebuie ca sa ma inscriu?
  Copie carte de identitate, copie permis de conducere fata-verso, cazier judiciar (se obtine de la orice sectie de politie, gasiti programul aici), certificat medical, aviz psihologic. Toate actele sunt necesare in ziua inscrierii. In cazul cursantilor minori ce doresc sa se inscrie pt categoria A1 este necesara o declaratie notariala de la ambii parinti in care este specificat ca ei sunt de acord cu scolarizarea si sustinerea examenului pentru categoria A1(in dublu exemplar), precum si un parinte prezent la momentul inscrierii si in ziua examenelor teoretice si practice. In cazul cursantilor minori ce se inscriu cu mai putin de 3 luni inaintea implinirii varstei de 18 ani este necesara o declaratie notariala de la ambii parinti in care este specificat ca ei sunt de acord cu scolarizarea pentru categoria respetiva si ca unul din parinti sa fie prezent la momentul inscrierii.
 • Daca am deja permis pentru alta categorie mai trebuie sa fac legislatie?
  Indiferent cate categorii au fost obtinute anterior, cursurile de legislatie sunt obligatorii prin lege. In ajutorul cursantilor noi am creat materiale didactice ajutatoare: cursul de legislatie in format PDF, mediu de invatare cu raspunsuri ajutatoare si simulare de examen teoretic. Toate aceste informatii vor fi disponibile prin intermediul contului online la care au acces cursantii dupa inscriere. Pe langa orele de legislatie rutiera vei avea acces si la cursuri de mecania, prim ajutor si un curs despre echipamentele de protectie.
 • Cum fac programarea pentru sedinta practica?
  Toate programarile vor fi facute prin intermediul unui programator online exclusiv accesibil cursantilor. Programatorul tine cont de categoria la care te-ai inscris si tipul de motocicleta care iti trebuie la sedinta si iti arata disponibilitatea lor. Tot prin intermediul acestui programator se pot face programarile si la cursurile teoretice suplimentare – mecanica, prim ajutor si curs explicativ despre echipamentele de protectie.
 • Unde se fac orele?
  Sedintele de legislatie se fac la sediul scolii – Str. Litovoi Voievod nr 59. Sedintele practice de poligon se fac in poligonul din Sos. Electronicii nr 48. Sedintele practice de trafic vor incepe si se vor termina la poligon. Sedintele de enduro se fac pe teren accidentat in zona Theodor Pallady.
 • Ce motociclete o sa pot conduce la ore?
  Avem mai multe tipuri de motociclete si vei apuca sa le conduci pe toate – Yamaha YBR de 125cm3, Honda CBF de 125cm3, First Bike Formula de 200cm3, Kawasaki ER5 de 500cm3, Kawasaki ER6n de 650cm3, Honda Magna 50cm3 (mini chopper), Derbi Senda de 50cm3.
 • Exista o inaltime minima necesara?
  Nu exista un standard de inaltime insa pentru persoanele sub 1,65m recomandam sedinta de test ca sa poata incerca motocicletele si pozitia pe care i-o confera.
 • Trebuie sa vin cu vreun echipament special?
  La orele practice trebuie sa vii doar cu o perechete de pantaloni lungi si o perechete de ghete cu aderenta buna si mai inalte decat gleznele (ghete de munte, bocanci; nu adidasi/pantofi/conversi). Vei avea la dispozitie echipament de protectie complet (manusi/genunchere/armura/casca). Cursantii care au deja echipament propriu pot veni si sustine orele sau examenul cu el.
 • Cum se desfasoara examenul?
  Examenul contine doua parti – proba teoretica si proba practica. Proba teoretica va fi sustinuta la DRPCIV (numai dupa incheierea sedintelor practice si eliberarea dosarului) si la finalul lui te vei putea programa pentru proba practica. Examenul practic consta in proba de poligon (in maxim 3:30 min trebuie sa faci poligonul dupa schema stiuta) si apoi proba de trafic (tu vei conduce si instructorul va fi pasager iar politistul va va urma in masina de asistenta – vei conduce maxim 30 de minute dupa indicatiile politistului).
 • Ce se intampla daca pic examenul?
  Daca pici examenul teoretic il poti sustine din nou dupa 15 zile cu acelasi dosar precum prima oara. Odata promovat examenul teoretic acesta ramane valabil pana la expirarea dosarului. Daca pici examenul practic atunci trebuie sa sustii 3 sedinte suplimentare in baza carora noi iti eliberam o adeverinta cu care vei putea sa te reprogramezi la examenul teoretic.
 • Cat timp e valabil dosarul? Pot sa dau examenul de mai multe ori?
  Odata incheiate cursurile practice dosarul este valabil un an. Examenul poate fi sustinut de mai multe ori cata vreme dosarul este valabil.

Pune o intrebare:

Harta site @Copyright 2019 Hey Moto. Toate drepturile rezervate. Webdesign realizat de Agentia Plum Media.
Call Now Button