Soseaua Electronicii, nr. 48, Bucuresti

Hey Moto Training Center – vechi

Safe in Traffic 1:1 – Curs de perfectionare moto – Conducere defensivă

Pret 1200lei

!!! Primul curs va avea loc pe 03-04 Aprilie si beneficiezi de 20%reducere !!!

Curs de perfecționare moto – cu instructor personal!

Învață să te descurci în trafic, cu un instructor dedicat ție! Capătă încredere în tine și în motocicleta ta, minimizează riscurile, bucură-te de drum!

1-2-6
Cursul de perfectionare moto Safe in Traffic 1:1, organizat de HeyMoto Training Center, durează 2 zile și include 6 ore de teorie și practică în fiecare zi. Instructorii HeyMoto Cristian Anghel și Alex Cercel sunt specializați în instructajul de școală, în formarea elevilor direct în trafic și au peste 10 ani de experiență didactică. La acest curs de conducere defensivă îți vei forma o rutină a siguranței, iar practica te va duce apoi spre o eficiență a modului de deplasare.

1&2
În prima zi de curs moto vom pune accentul pe conduita defensivă în traficul extraurban, pe abordarea virajelor și pe controlul motocicletei, iar în cea de a doua zi de curs pe traficul urban și pe reducerea riscurilor zilnice asociate condusului în oraș.

1:1
Împreună cu instructorul tău moto veți contura un profil al nevoilor tale, apoi vei primi o evaluare a aptitudinilor tale direct în trafic. Vei face exerciții de control al motocicletei și vei învăța să le aplici pas cu pas. Vei primi recomandări, iar la final o nouă evaluare. După finalizarea cursului de perfecționare nu uita să continui bunele practici și să te bucuri mai mult de mersul pe motocicletă!

 

Pentru înscrieri trebuie sa ne contactați la numărul de telefon 0724.264.264 sau prin email la [email protected]

Toți participanții cursurilor de perfecționare trebuie sa fie echipați complet (cască, geacă, pantaloni cu protecții sau genunchiere si mănuși) și să vină cu motocicleta personală.

 

 

cursuri de perfectionare moto
Cercel Alexandru (stanga) si Anghel Cristian (dreapta)
Harta site @Copyright 2019 Hey Moto. Toate drepturile rezervate. Webdesign realizat de Agentia Plum Media.
Call Now Button